21.5 C
Tirana
HomeTagsPASHKË
HomeTagsPASHKË

Rezultatet rreth: PASHKË

Urimi i Presidentit të KISH për besimtaret Ortodoksë

Fortlumturia Juaj,Fort i dashur vëlla Anastasios, Në emër të të gjithë ipeshkvinjëve katolikë të Shqipërisë dhe timin personal, dëshiroj t’Ju përshëndes, me rastin e festës...

E Premtja e Madhe e Krishtit dhe e të gjithë neve. Turpi dhe dëgjimi

Kush bërtet? Është Jezusi ai që bërtet. Po të tjerët? Të tjerët nuk bërtasin më, bëjnë thashetheme mbi ngjarjen, duke zbritur nga kodra apo...

Papa: Meshtari nuk është njeri i ankesave dhe gjykimeve, por i harmonisë së Hyjit

Në Meshën e bagmit të Enjten e Madhe në Shën Pjetër, Françesku foli për thirrjen meshtarake dhe sprovat që me të cilat ajo mund...

JAVA E MADHE ME MARINË

Ajo jo vetëm që ishte aty, por ishte në gjendje të kuptonte më së miri se çfarë po ndodhte. Këtë vit dua ta kaloj Javën...

Te fundit