32.5 C
Tirana
HomeTagsMediat sociale
HomeTagsMediat sociale

Rezultatet rreth: mediat sociale

Mesazhi i Atit të Shenjtë Françeskut për Ditën e 57-të Botërore të Komunikimeve Shoqërore

Të flasësh me zemër "Të vërtetën me dashuri" (Ef 4, 15). Të dashur vëllezër dhe motra! Pasi kemi medituar, në vitet e kaluara, mbi foljet...

Identiteti im dixhital është më i mirë se vetja ime

Tashmë është e qartë: mediat sociale kanë një ndikim të thellë në vetëvlerësimin e të rinjve. Nëpërmjet platformave sociale, adoleshentët mund të formësojnë jetën...

Te fundit