5.5 C
Tirana
HomeTagsKushtetuta
HomeTagsKushtetuta

Rezultatet rreth: Kushtetuta

Papa reformon “Kushtetutën” e Shtetit të Qytetit të Vatikanit

Françesku ka shpallur Ligjin e ri Themelor, për të zëvendësuar atë të vitit 2000, “për t’iu përgjigjur nevojave të ditëve tona” dhe me detyrën...

Te fundit