24.5 C
Tirana
HomeTagsInteligjenca artificiale
HomeTagsInteligjenca artificiale

Rezultatet rreth: Inteligjenca artificiale

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR DITËN E 58-të BOTËRORE TË KOMUNIKIMEVE SOCIALE

Inteligjenca artificiale dhe urtia e zemrës: për një komunikim plotësisht njerëzor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Të dashur vëllezër dhe motra! Evolucioni i sistemeve të së ashtuquajturës “inteligjencë artificiale”, mbi të...

Papa Françesku dhe Inteligjenca artificiale

Shëmbëllimin e një të rrituri, i cili papritur e gjen veten “të sulmuar” nga dallgë reels-ash me të njëjtën temë, muzikë, pamje apo argument,...

Teknologjia. Super-inteligjencat artificiale mund të vendosin të na eliminojnë

Ne jetojmë në shekullin dixhital dhe duhet të reflektojmë se si të jetojmë në këtë fazë të jetës njerëzore, e cila mund të jetë...

NËNSHKRUHET NË VATIKAN PAKTI ETIK MBI INTELIGJENCËN ARTIFICIALE (AI)

Deklarata “Rome Call for AI Ethics” për një qasje të ndërgjegjshme dhe kritike ndaj inteligjencës artificiale u nënshkrua dje në Vatikan nga të krishterët,...

Te fundit