32.5 C
Tirana
HomeTagsGRUAJA
HomeTagsGRUAJA

Rezultatet rreth: GRUAJA

Nijeti i lutjes së muajit prill. Papa: mjaft diskriminimit, dinjitet për gratë

Françesku kërkon që të drejtat e grave dhe dinjiteti i tyre të njihen në çdo kulturë. Është thelbësore në mënyrë që shoqëria të ecë...

Te fundit