26.5 C
Tirana
HomeTagsDiskriminim
HomeTagsDiskriminim

Rezultatet rreth: Diskriminim

Nijeti i lutjes së muajit prill. Papa: mjaft diskriminimit, dinjitet për gratë

Françesku kërkon që të drejtat e grave dhe dinjiteti i tyre të njihen në çdo kulturë. Është thelbësore në mënyrë që shoqëria të ecë...

Te fundit