33.5 C
Tirana
HomeTagsDinjitet
HomeTagsDinjitet

Rezultatet rreth: Dinjitet

Nijeti i lutjes së muajit prill. Papa: mjaft diskriminimit, dinjitet për gratë

Françesku kërkon që të drejtat e grave dhe dinjiteti i tyre të njihen në çdo kulturë. Është thelbësore në mënyrë që shoqëria të ecë...

Te fundit