9.5 C
Tirana
HomeTagsArqidioqeza Tiranë-Durrës
HomeTagsArqidioqeza Tiranë-Durrës

Rezultatet rreth: Arqidioqeza Tiranë-Durrës

Restaurohet selia ipeshkvore e Delbnishtit

Ndërtesa që dikur shërbente si qendra e Arqipeshkvisë së Durrësit, e vendosur në fshatin Delbnisht, i ka shpëtuar rrënimit dhe do t'i rikthehet komunitetit...

Te fundit