20.5 C
Tirana
HomeTagsShën Jozefi
HomeTagsShën Jozefi

Rezultatet rreth: Shën Jozefi

Mesazhi i Presidentit të KISH në ditën e punëtorëve: Jo abuzimit dhe diskriminimit në vendin e punës!

Puna në rradhë të parë fisnikëron njeriun, i jep atij dinjitetin dhe i sjell familjes dhe individit të ardhurat për një jetesë të dinjitetshme....

Te fundit