23.5 C
Tirana
HomeTagsPaqe
HomeTagsPaqe

Rezultatet rreth: Paqe

Mesazhi i Atit Të Shenjtë Françeskut për Ditën LVII Botërore të Paqes

Në fillim të vitit të ri, kohë hiri që Zoti ia jep secilit prej nesh, dëshiroj t’i drejtohem Popullit të Hyjit, kombeve, Krerëve të...

Dom Mark Pashkja: Kisha në Shqipëri bashkohet me lutjen për paqen, më 17 tetor

Në ditën e lutjes dhe të agjërimit për paqen, që Kisha universale ia kushton më 17 tetor gjendjes aktuale në Tokën Shenjte, ku vijon...

Te fundit