20.5 C
Tirana
HomeTagsDita Botërore e Fëmijëve
HomeTagsDita Botërore e Fëmijëve

Rezultatet rreth: Dita Botërore e Fëmijëve

Dita Botërore e Fëmijëve: komiteti organizativ, “faleminderit Papa Françeskut për vëmendjen atërore që i kushton DBF-së”

“Përshëndes me përzemërsi fëmijët prej anëve të ndryshme të botës, të cilët kanë ardhur për të na kujtuar se më 25 dhe 26 maj...

Te fundit